RIGONI DI ASIAGO

TASTINGS

Verhoogde naamsbekendheid en verkoop voor Rigoni Di Asiago via proeverij-promoties

Rigoni Di Asiago, een toonaangevende producent van biologische en natuurlijke voedingsproducten, benaderde ons met de uitdaging om hun naamsbekendheid te vergroten en de verkoop van hun assortiment bij retailers zoals Delhaize en Carrefour te stimuleren.

Voor Rigoni hebben we een speciaal team van getrainde proeverij promotors samengesteld die op vrijdag en/of zaterdag worden ingezet bij geselecteerde retailers. Deze promotors zijn zorgvuldig geselecteerd en getraind om de merkwaarden van Rigoni effectief over te brengen en consumenten aan te moedigen om te proeven en uiteindelijk tot aankoop over te gaan.

Het unieke voordeel van dit proefproject is de samenwerking met het verkoopteam van Sarawak. Dit team coördineert rechtstreeks afspraken met winkeliers om onze proefpromotors in te zetten. Door directe communicatie met winkelmanagers kunnen we optimale locaties en voorraad bepalen voor proeverijen, wat resulteert in georganiseerde en verhoogde zichtbaarheid van Rigoni producten in winkels.

Door de inzet van ons team van proeverij promotors in combinatie met directe afspraken met winkels, helpen wij Rigoni om hun assortiment zichtbaarder in de markt te zetten. We zijn trots op de meetbare resultaten die we al hebben behaald en kijken ernaar uit om onze samenwerking voort te zetten en verdere successen te behalen.

Wilt u net als Rigoni op deze unieke manier in-store proeverijen verzorgen? Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we kunnen helpen uw merk te laten groeien en te implementeren in de concurrerende markt.

Ontdek onze casestudies: