ONZE DIENSTEN

MULTIVENDOR MERCHANDISING

Sarawak heeft een ervaren team in dienst dat schapruimte én de shopping experience optimaliseert. De grootste troeven? We zijn regionaal verankerd en hebben expertise ontwikkeld in veel sectoren, waaronder: consumer electronics, FMCG, DIY en speelgoed. Onze multi-vendor benadering houdt in dat u een vaste merchandiser krijgt die voor maximaal 5 niet-concurrerende merken in één bepaalde regio actief zal zijn.

Interesse in deze dienst? Neem contact met ons op.

DEDICATED MERCHANDISING

Binnen onze afdeling dedicated Merchandising heeft u de mogelijkheid om niet alleen uw Merchandising team via Sarawak uit te besteden maar ook de directe & strategische aansturing van deze teams.

In onderling overleg en met duidelijke KPI’s worden onze teams de baan op gestuurd om de implementatie van uw merk in het winkelpunt te optimaliseren.

Dit vaste team kan in bepaalde, belangrijke periodes ondersteund worden door het Campagne Merchandising team van flex medewerkers.

Dit stelt ons in staat om op heel korte termijn een enorme impact te creëren voor uw merk.

Dankzij ons performant CRM- & rapporteringsysteem, heeft zowel de merchandiser, de manager van het team als u live toegang tot alle resultaten. Daardoor zorgen we ervoor dat u piekfijn op de hoogte bent over wat er zich in alle winkelpunten afspeelt.

Ontdek onze casestudies: