Women is spraying parfume

Sarawak is een premium Fieldmarketing agency dat op verschillende gebieden actief is. Travel Retail is een van onze kernactiviteiten op Brussels Airport, Brussels South Airport Charleroi en Luxembourg Airport.

We zijn er trots op hoogwaardige service en flexibele personeelsoplossingen te bieden voor een breed scala van merken uit veel verschillende luxesectoren zoals cosmetica, sterke drank en wijn, chocolade, sieraden, en veel meer. Onze brand abassadors zullen het hoogste niveau van gastvrijheid bieden om de verkoop van merkproducten te stimuleren en een uitstekende en memorabele klantervaring te garanderen.

Onze kerndiensten in Travel Retail zijn Sales Advise, Make-up sessies, Flyering & Sampling. We bieden ook een specifieke oplossing om proactief aan de marktbehoeften te voldoen. (bijv .: Aziatische vertalers leveren toen Brussels Airport zijn aantal vluchten van en naar Azië verhoogde) Sarawak is mede-oprichter en lid van een internationaal netwerk van personeelsspecialisten en promotiebureaus, de APA genaamd. De vereniging groepeert 10 agentschappen, die meer dan 80 Europese luchthavens bestrijken. Ontdek de unieke en fascinerende wereld van de Travel Retail!

Ontdek onze casestudies: