In 2013 hebben wij onze diensten voor Headhunting en Outsourcing gelanceerd. Ons team van recruitment consultants beschikt over uitgebreide ervaring in Sales- & Marketing, welke zij vandaag de dag aanwenden om de beste talenten met Sales & Marketing en administratieve profielen voor onze klanten te vinden. Jaarlijks vinden 3.600 CV’s hun weg naar Sarawak! Wekelijks ontvangen we 32 kandidaten voor een gesprek om samen een nieuwe uitdaging te vinden.

Goede afspraken maken goede vrienden!

Daarom willen we de volgende punten duidelijk naar voren brengen:

  • Sarawak vereist GEEN exclusiviteit;
  • Wij werken volgens een NO CURE, NO PAY businessmodel;
  • We bieden een garantie van 3 maanden op geplaatste profiele

Wat is Outsourcing?

Met de Sarawak outsourcingdienst bieden we een oplossing op de markt voor alle bedrijven die hun commerciële, marketing- of administratieve ondersteuning willen vergroten zonder het aantal personen op hun payroll te verhogen.

Sarawak levert een dienst op basis van een goed gedefinieerde servicebeschrijving.

Het dagelijkse beheer, trainingen, de agenda planning en de dagelijkse rapportage worden uitgevoerd door de klant en onder het toezicht van de klant, maar alle loonadministratie, vakantie- en evaluatieonderwerpen worden door Sarawak afgehandeld.

Wanneer onze klant tevreden is over de dienstverlener, bestaat de mogelijkheid om ze op een later tijdstip op hun eigen payroll over te nemen.

Wat is Headhunting?

Headhunting is een wervingsmethode waarbij onze gespecialiseerde recruiters actief gekwalificeerde kandidaten benaderen voor specifieke functies.

Samen met de Hiring Manager stellen we het profiel vast. Sarawak zoekt naar de beste profielen die bij de functie passen en helpt de klant tijdens het wervingsproces. We beheren interviews, adviseren salarissen en bereiden een soepele onboarding. De kandidaat start rechtstreeks op de payroll van de klant.

Ontdek onze casestudies: