DEDICATED SALES FORCE

Binnen onze afdeling dedicated Sales Force heeft u de mogelijkheid om niet alleen uw Sales Force team via Sarawak uit te besteden maar ook de directe & strategische aansturing van deze teams.

In onderling overleg en met duidelijke KPI’s worden onze teams de baan op gestuurd om de positionering van uw merk en de verkoopsresultaten naar een volgend niveau te brengen.

Dankzij ons performant CRM- & rapporteringsysteem, heeft zowel de vertegenwoordiger, de manager van het team als u live toegang tot alle resultaten. Daardoor zorgen we ervoor dat u piekfijn op de hoogte bent over wat er zich in alle winkelpunten afspeelt.

MULTIVENDOR SALES FORCE

Sarawak beschikt over verschillende vaste multivendor verkoopteam in het Retail-proximiteits- en het Out of Home kanaal. De grootste troeven? U kan zowel voor 1 bepaalde drive (6 weken) of het hele jaar lang beroep doen op vertegenwoordigers met heel wat ervaring binnen hun regio en kanaal. Onze multivendor benadering houdt in dat u een vast verkoopteam krijgt die voor maximaal 4 niet-concurrerende merken in één bepaalde regio actief zal zijn.

De voornaamste activiteiten tijdens zo’n drive zijn introducties doen, promoties verkopen, een optimale plaats in het schap negotiëren en POS materiaal plaatsen.

Ontdek onze casestudies: