ACADEMY

WE GIVE YOU THE MEANS
TO GO FURTHER

Wilt u de kennis en vaardigheden verwerven die nodig zijn om te werken met luxe cosmeticamerken, multimedia / IT-merken of voedselmerken?

Sarawak zet zich in om Beauty Consultants en Brand Ambassadors op te leiden tot experts om prestigieuze merken professioneel te vertegenwoordigen en tegelijkertijd de ontwikkelingen in de wereld van luxe cosmetica en multimedia te volgen.

Sarawak Academy opent de deuren van zijn speciaal uitgeruste opleiding zalen om verschillende, voor iedereen toegankelijke, cursussen te volgen. Door te werken bij Sarawak Luxury en Sarawak Brussels worden de Beauty Consultants en Brand Ambassadors ook ondergedompeld in het prestigieuze universum van merken, zelfs door de mogelijkheid te hebben om specifieke trainingen te volgen die door onze klanten worden gegeven.

Find out more about the different topics covered in our Academy:

PERFUME TRAINING

Dankzij de parfumtraining ga je op een originele zintuiglijke reis in de wereld van geuren die je naar de “parfum” -route leiden.
Ontdek de verborgen geheimen van een parfum, van de bloem tot de fles, terwijl u specifieke verkooptechnieken voor de parfumwereld leert kennen.

MULTI-BRAND TRAINING

De Multi-Brand training geeft u de mogelijkheid om het prestigieuze universum van luxe parfum- en cosmetica-merken te betreden.
Kom en ontdek de geschiedenis, filosofie en bestsellers van luxe merken zoals Dior, Chanel, L’Oréal Luxe, Guerlain, Estée Lauder, Givenchy, Paco Rabanne, Chloé en vele anderen …

SKINCARE & MAKE-UP TRAINING

Of het nu droog, normaal, gevoelig of gecombineerd is, elke huid heeft zijn behoeften.
Hoe ze te herkennen en te sublimeren? De huidverzorgings- en make-uptraining helpt u de behoeften van uw klant te herkennen om hen niet alleen te adviseren over een verzorgingsroutine aangepast aan hun huidtype, maar ook om hun natuurlijke schoonheid te verbeteren met make-up volgens hun verwachtingen.

TRAVEL RETAIL BRAND TRAINING

Op maat gemaakte training voor brand ambassadeurs die werken voor Travel Retail. Wilt u uw klanten een eerste stop aanbieden in de wereld van luxe parfum op de luchthaven dankzij uw expertise die een eerste klasse waard is?
Deze training geeft je de mogelijkheid om de nodige kennis op te doen om succesvol in het veld op te stijgen.

SALES TRAINING

In een wereld die voortdurend in beweging is en verkoops-processen die continu veranderen, staan mensen voor keuzes die hierdoor worden beïnvloed. Tijdens de verkooptraining leren de merk vertegenwoordigers een sales pitch dat alle facetten van het aankoopproces omvat.
Sarawak is een verkoopgeorienteerde organisatie, waarbij het belangrijk is dat elke opdracht KPI-gestuurd is en duidelijk meetbare doelen heeft.

RETAIL ENVIRONMENT TRAINING

In deze training bespreken we verschillende retailers en hoe hun procedures gevolgd moeten worden. Evenals de klantbenadering in de verschillende winkels.
Na het volgen van deze training hebben de werknemers een beter begrip van de retailer en hun procedures. Ze leren het DNA van de klant kennen, leren tips en trucs, leren welke klanten ze kunnen verwachten en weten hoe ze hen kunnen helpen bij hun aankoopproces.

MULTIMEDIA | IT TRAINING

Tijdens de multimedia | IT-training ontdekken we de verschillende ecosystemen (IOS, Microsof, Android). We leggen de verschillen / interactiviteit tussen deze ecosystemen uit. We ontdekken de nieuwste IOT- en OLED-technologieën en Intel-chipsets.
We geven u een toolbox om uw technologische achtergrond te vertalen naar een begrijpelijk succesvol verkoopgesprek. Met focus op alle USP’s van verschillende Multimedia / IT-oplossingen.

BRAND TRAINING

Wij informeren u over de merkpositionering, de doelgroep van het merk en de manier waarop het merk moet worden ervaren tijdens het verkoopgesprek. Naast de commerciële visie wordt u ook getraind in het aanpakken van moeilijke vragen / problemen van klanten in de winkel.
Kennis van het DNA van het merk is erg belangrijk om omzet te genereren vanuit het perspectief van het merk en hun DNA naar de klanten te brengen.