PLAYMOBIL

CAMPAIGN MERCHANDISING

Voor onze klant Playmobil zijn we het hele jaar door actief! Onze teams van multi-vendor merchandising bezoeken elke maand de winkels van Cora en een selectie van Hyper Carrefour. Tijdens deze bezoeken informeren onze teams de afdelingsmanagers over nieuwe producten en helpen ze bij het plaatsen van bestellingen. Natuurlijk maken ook het presenteren van het assortiment en het opzetten van verschillende thema’s deel uit van onze missie. Onze teams dragen zo bij aan het behouden van de magie van deze wereld voor de kleintjes.

Vanaf oktober, wanneer het tijd is om het Sinterklaas-assortiment te installeren, werven en trainen we een tijdelijk team om alle installaties binnen twee weken uit te voeren. We voeren deze installaties uit bij Cora, Carrefour, Cactus en nog veel meer.

 

Deze teams, meestal bestaande uit vijf merchandisers, worden begeleid en gecoördineerd door onze vaste teams. Op deze manier blijft het contactpersoon voor de verschillende winkels hetzelfde. Nadat de installaties zijn voltooid, bezoeken onze teams meerdere keren per week de winkels om maximale beschikbaarheid te behouden, met name tijdens de feestdagen, een cruciale periode voor de speelgoedwereld.

Ontdek onze casestudies: