EMMI

SAMPLING

Bij Sarawak geloven we in het creëren van onvergetelijke merkervaringen, en onze samenwerking met EMMI is hiervan een schitterend voorbeeld. In nauwe samenwerking met de afdeling brand activation van EMMI hebben we gerichte campagnetools ontwikkeld om de impact van deze proeverijen te meten en te verbeteren.

Onze buitendienstprofessionals betraden vervolgens de winkels, niet alleen gewapend met productkennis, maar ook met speciaal ontworpen merchandisingkoelers voor de campagne. Met oog voor detail en een passie voor de merkbeleving plaatsten ze strategisch deze koelers op belangrijke locaties in de winkels, waardoor de campagnes van EMMI op indrukwekkende wijze tot leven kwamen.

De resultaten spraken voor zichzelf: een verhoogde zichtbaarheid van het merk, positieve consumentenreacties en aantoonbare stijging van de verkoop. Deze casestudy toont aan dat een nauwe samenwerking tussen EMMI en Sarawak niet alleen leidt tot effectieve merkactivatie, maar ook tot tastbaar succes in de detailhandel.

Benieuwd hoe Sarawak het verschil kan maken voor jouw merk? Neem contact met ons op en ontdek samen de mogelijkheden voor een onvergetelijke merkactivatie. Sarawak, waar merken tot leven komen.

Ontdek onze casestudies: