PARFOIS

OUTSOURCING & HEADHUNTING

Elk jaar zoekt Parfois merkambassadeurs om in de INNO-winkels in België te werken. Deze merkambassadeurs staan op de loonlijst van Sarawak, maar worden volledig beheerd door Parfois.

Onze outsourcing service is verantwoordelijk voor de werving en selectie van geschikte kandidaten. Wie voor Parfois werkt, krijgt meteen een vast contract! De rol van onze ambassadeurs is het verkopen van het merk in INNO winkels, het behalen van verkoopdoelstellingen, het uitvoeren van visual merchandising en het beheren van voorraden.

Onze focus ligt op het selecteren en inzetten van getalenteerde merkambassadeurs, die zorgvuldig worden uitgekozen om het imago van het merk Parfois te versterken. Van het opstellen van gedetailleerde businessplannen tot het overtreffen van winstdoelstellingen, Sarawak draagt bij aan het succes van Parfois.

Met een gedeelde toewijding aan creativiteit en resultaatgerichtheid zetten Sarawak en Parfois uitdagingen om in kansen, waarbij elke merkambassadeur een cruciale rol speelt in het opbouwen van een sterker, dynamischer merkimago voor Parfois.

Ontdek onze casestudies: