CAMPOFRIO

MERCHANDISING

Sarawak’s Expertise in Actie: Campofrio Promotie bij Carrefour

🚀 Bij Sarawak, specialiseren we ons in Field Sales & Merchandising met een focus op logistieke uitmuntendheid. Ons recente project voor Campofrio bij Carrefour is een stralend voorbeeld van onze expertise in actie.

🔍 In opdracht van Campofrio, een prominente naam in de voedingssector, hebben we de logistiek van het marketingmateriaal en de installatie van een indrukwekkende promotiezone bij Carrefour verzorgd. Onze inspanningen waren gericht op de merken Aoste, Marcassou en Justin Bridou, waarbij elk aspect van de presentatie zorgvuldig werd gepland en uitgevoerd.

🎯 Onze strategie bestond uit:

1️⃣ Logistieke Efficiëntie: Wij zorgden voor een soepele levering en hantering van het marketingmateriaal, essentieel voor een succesvolle promotie.

2️⃣ Strategische Plaatsing: De keuze van de locatie bij Carrefour was cruciaal. Wij zorgden ervoor dat de producten maximaal zichtbaar en toegankelijk waren voor de klanten.

3️⃣ Kwaliteitsinstallatie: Ons team garandeerde een vlekkeloze installatie van de promotiezone, met aandacht voor detail om de klantbeleving te verhogen.

🤝 Dit project illustreert onze toewijding aan kwaliteit en efficiëntie in alles wat we doen. We zijn trots op de succesvolle samenwerking met Campofrio en kijken uit naar toekomstige projecten waarin we onze klanten kunnen ondersteunen met onze gespecialiseerde diensten.

Ontdek onze casestudies: