PAUWELS

FIELD SALES

Uitdaging/missie

Pauwels, als fabrikant van voedingsproducten, staat voor diverse uitdagingen in de Retail sector. De markt is vaak sterk concurrerend, met beperkte schapruimte en prijsdruk die de zichtbaarheid en winstgevendheid kunnen beïnvloeden. Daarnaast kunnen veranderende consumentenvoorkeuren en seizoensgebonden schommelingen in de vraag uitdagingen met zich meebrengen. Daarbij komen er ook nieuwe referenties van producten bij kijken zoals de bokalen mayonaise potten.

Aanpak

Om deze moeilijkheden aan te pakken, richten wij ons op strategieën zoals het versterken van relaties met retailers, inspelen op promoties door extra plaatsen te creëren met displays in een winkelpunt en strategische plaatsen in de rayon te gebruiken. Door flexibel te zijn en zich aan te passen aan de veranderende behoeften van consumenten, zo kan Pauwels sauzen succesvol blijven in de competitieve retailmarkt.

Als vertegenwoordiger voor Pauwels in de retail sector, ga je om met de uitdagingen door:

  1. Sterke relaties op te bouwen met retailers, regelmatig contact te onderhouden en hen te ondersteunen bij het verbeteren van de presentatie van Pauwels-producten in de winkel.
  2. Advies en ondersteuning te bieden aan retailers bij het optimaliseren van de schapruimte en het assortiment van Pauwels-producten.
  3. Actief marktinformatie te verzamelen over consumententrends en concurrentie, en deze te delen met het Pauwels-team.
  4. Effectief te communiceren met het Pauwels-team over uitdagingen en kansen, en samen te werken aan oplossingen om de prestaties te verbeteren.

Ontdek onze casestudies: