Parfois Case

CategoriesOHH

OUTSOURCING & HEADHUNTING

OUTSOURCING SERVICES – PARFOIS

OVER PARFOIS

Parfois is een internationaal modemerk dat bekend staat om zijn betaalbare en eigentijdse accessoires voor vrouwen.

Met een breed scala aan producten, waaronder handtassen, sieraden, schoenen en kleding, biedt Parfois stijlvolle opties voor elke gelegenheid. Het merk hanteert een vooruitstrevende benadering van mode door regelmatig innovatieve collecties te introduceren die de laatste trends weerspiegelen.

Parfois benadrukt kwaliteit en vakmanschap, wat resulteert in accessoires die niet alleen trendy maar ook duurzaam zijn.

Met een sterke wereldwijde aanwezigheid, inclusief winkels in verschillende landen en een groeiende online aanwezigheid, richt Parfois zich op moderne, zelfverzekerde vrouwen en biedt hen de mogelijkheid om hun persoonlijke stijl tot uiting te brengen met toegankelijke mode-items.

 

 

Onze samenwerking met Parfois verloopt als volgt:

Elk jaar zoekt Parfois merkambassadeurs om in de INNO-winkels in België te werken. Deze merkambassadeurs staan op de loonlijst van Sarawak, maar worden volledig beheerd door Parfois.

Onze outsourcingdienst is verantwoordelijk voor het werven en selecteren van geschikte kandidaten. Degenen die voor Parfois werken, krijgen onmiddellijk een vast contract! De rol van onze ambassadeurs is om het merk te verkopen in de INNO-winkels, verkoopdoelstellingen te halen, visuele merchandising uit te voeren en voorraadbeheer te beheren.

Onze focus ligt op het selecteren en inzetten van getalenteerde merkambassadeurs, zorgvuldig gekozen om het merkimago van Parfois te versterken. Van het ontwerpen van gedetailleerde businessplannen tot het overtreffen van winstdoelstellingen, draagt Sarawak bij aan het succes van Parfois.

Met een gezamenlijke toewijding aan creativiteit en resultaatgerichtheid transformeren Sarawak en Parfois uitdagingen in kansen, waarbij elke merkambassadeur een cruciale rol speelt in het opbouwen van een sterker en dynamischer merkimago voor Parfois.

See also

Related Post

Leave a Comments