Wonderbox

DEMONSTRATIONS

Bij Sarawak geloven we in het creëren van unieke ervaringen voor consumenten, en onze samenwerking met Wonderbox is het perfecte voorbeeld van de extra touch die we aan geweldige producten kunnen geven. In nauwe samenwerking met Wonderbox stelden we een team samen om ervoor te zorgen dat ze goed op de hoogte waren van alle merkprocedures en producten.

In totaal werden 48 mensen omgevormd tot Wonderbox-consultants, die aanwezig waren in 39 verkooppunten gedurende een periode van 35 dagen. verkooppunten over een periode van 35 dagen, met een totaal van 414 dagen merkvertegenwoordiging.

Met hun stralende glimlach en Wonderbox-uniformen boden onze teams consumenten de best mogelijke oplossingen voor hun kerstcadeaubehoeften, terwijl ze de Wonderbox-producten in de geschenkverpakkingsmarkt onder de aandacht brachten.

De resultaten spreken voor zich: verhoogde zichtbaarheid van het merk, positieve reacties van de consument en een aanzienlijke stijging van de verkoop. Deze casestudy laat zien dat een nauwe samenwerking tussen Wonderbox en Sarawak niet alleen leidt tot effectieve merkactivatie, maar ook tot klantenbinding.

Benieuwd hoe Sarawak het verschil kan maken voor jouw merk? Neem contact met ons op en laten we samen de mogelijkheden van een onvergetelijke merkactivatie ontdekken. Sarawak, waar merken tot leven komen.

Découvrez nos études de cas: