In het dynamische retaillandschap is het van vitaal belang om een blijvende indruk achter te laten in winkels.

Het gaat niet alleen om het vullen van schappen, het gaat om het creëren van een unieke ervaring die klanten betrekt en merkloyaliteit opbouwt. Bij Sarawak begrijpen we het belang van elke contactmoment. Daarom introduceren we met trots onze Multivendor Merchandising service – een combinatie van expertise, toewijding en uitmuntendheid.

Een perfecte winkelintroductie

De eerste indruk is essentieel en daarom zorgt onze merchandising service ervoor dat de producten een opmerkelijke binnenkomst maken. Door nauwkeurige planning en strategische plaatsing creëren we de perfecte introductie in de winkel, waarbij we de aandacht van het winkelpubliek trekken zodra ze over het winkelpunt lopen.

Categorie-expertise

Van elektronica tot cosmetica, we hebben een aantal teams met ervaring in verschillende categorieën. Of je nu een nieuw product lanceert of je bestaande assortiment wilt optimaliseren, vertrouw op onze professionele teams om de ideale presentatie te creëren die je merk vertegenwoordigt.

Beste prijs-kwaliteitverhouding

Door te kiezen voor onze multivendor-aanpak geniet u niet alleen van expertise in de sector, maar ook in het type winkels dat u bezoekt. De bundeling van bezoeken maakt het ook tot een van de meest kostenefficiënte aanpak.

360° benadering

We begrijpen dat succes in de detailhandel een goede samenwerking en synergie op alle niveaus vereist. Daarom kiezen we voor een 360°-benadering, waarbij we relaties bevorderen tussen retailers, verkopers en groothandelaars om een samenhangend ecosysteem te creëren dat groei en wederzijds succes stimuleert.

Ervaren vaste teams georganiseerd per regio

Onze gespecialiseerde teams zijn strategisch georganiseerd per regio, waardoor lokale expertise en op maat gemaakte oplossingen voor verschillende doelgroepen gegarandeerd zijn. Vertrouw op Sarawak voor ondersteuning en advies bij elke stap.

Uw ogen en oren in de winkels

Met Sarawaks merchandisingdienst voor meerdere merken krijgt u meer dan alleen een partner, u krijgt een waakzame bewaker van de integriteit van uw merk. Onze teams zijn uw ogen en oren in de winkels, houden displays nauwgezet in de gaten, pakken problemen aan en grijpen kansen om de zichtbaarheid en impact van uw merk te verbeteren.

Rapportage op maat

Transparantie is de sleutel tot succes en daarom bieden we rapporten op maat met uitgebreide informatie over hoe uw producten het in de winkel doen. Van verkoopcijfers tot feedback van klanten, onze Business Analisten helpen u de juiste beslissingen te nemen met onze gegevensanalyse.

Bekijk onze andere artikels