DYSON

Sarawak en Dyson hebben een samenwerking waarbij de inzet van het Sarawak-team op het veld een cruciale rol speelt. De brand ambassadors van Sarawak zijn verantwoordelijk voor het uitvoeren van demonstraties die direct bijdragen aan het begrip van Dyson-producten bij potentiële klanten. Deze demonstraties bieden een tastbare ervaring, waardoor klanten de functionaliteit en innovatie van Dyson-producten kunnen ervaren door ze daadwerkelijk te testen.

Het Sarawak-team speelt een sleutelrol bij het overbrengen van productkennis en het demonstreren van de unieke kenmerken van Dyson-producten. Door de klanten in staat te stellen de producten in actie te zien, kunnen ze de voordelen en het vakmanschap van Dyson beter begrijpen en waarderen.

Deze samenwerking heeft niet alleen de merkbekendheid vergroot, maar heeft ook geleid tot een dieper begrip van de behoeften van de klant. Sarawak’s inzet op het veld stelt Dyson in staat om directe feedback te ontvangen, waardoor ze hun producten voortdurend kunnen verbeteren en aanpassen aan de wensen van de consument.