CAMPAIGN MERCHANDISING

SAMSUNG

Samsung Galaxy Flip 5 en Samsung Galaxy Fold 5 in de Spotlight

Sarawak zet de norm voor een vlekkeloze productlancering, zoals te zien bij de uitrol van de Samsung Galaxy Flip 5 en Galaxy Fold 5. Onze strategische installatie van demo-producten en opvallend POS-materiaal creëerde een onmiskenbare in-store beleving. Met een topteam van 11 technical merchandisers bezochten we maar liefst 300 winkels in een indrukwekkende periode van 5 werkdagen.

Onze snelle uitrol vertaalde zich niet alleen in efficiëntie, maar ook in tastbare resultaten. De producten werden snel beschikbaar voor consumenten, wat leidde tot een aanzienlijke toename van de zichtbaarheid en een merkbare stijging van de consumenteninteresse. Bij Sarawak begrijpen we dat een snelle go-to-market direct gekoppeld is aan goede sales cijfers.

De impact van onze inspanningen was niet alleen gericht op de lancering, maar op het creëren van blijvende indrukken in de retailomgeving. Benieuwd naar hoe Sarawak uw merk kan helpen? Neem contact op en ontdek samen met ons de volgende stap in een succesvolle brand activation. Sarawak, waar snelheid en succes hand in hand gaan.

See also