TASTINGS

TASTING SERVICES – RIGONI DI ASIAGO

OVER RIGONI DI ASIAGO

Rigoni di Asiago is een Italiaans familiebedrijf dat bekend staat om zijn hoogwaardige biologische producten. Opgericht in 1928, specialiseert het zich in het maken van heerlijke biologische spreads, honing en andere natuurlijke delicatessen. Rigoni’s toewijding aan duurzaamheid en milieubehoud blijkt uit hun gebruik van biologische landbouwmethoden en inzet voor milieuvriendelijke verpakkingen.

Hun vlaggenschipproduct, Fiordifrutta, is een vruchtenspread gemaakt van uitsluitend biologisch geteeld fruit, zachtjes gekookt om de natuurlijke smaken te behouden. Rigoni’s Nocciolata, een biologische hazelnootpasta, heeft internationale erkenning gekregen vanwege de rijke smaak en gezonde ingrediënten. Bovendien biedt hun Mielbio-honingcollectie een gevarieerd assortiment biologische honingsoorten van verschillende bloembronnen.

Gedreven door passie voor zuiverheid en kwaliteit, legt Rigoni di Asiago de nadruk op transparantie in hun productieprocessen, zodat consumenten het authentieke karakter van hun producten vertrouwen. Met de focus op natuurlijke goedheid en ethische praktijken blijft Rigoni een leider in het aanbieden van biologische, smaakvolle en duurzame voedselopties voor bewuste consumenten wereldwijd.

Ontdek de Authentieke Smaken van Rigoni di Asiago in uw Lokale Supermarkt met Sarawak!

Ons degustatieteam 👨‍🍳👩‍🍳 is trots om met passie de heerlijke producten van Rigoni di Asiago te presenteren in uw lokale supermarkt. We zetten twee iconische creaties in de schijnwerpers: Fior Di Frutta 🍓 en Nocciolata 🍫, en nodigen u uit voor een culinaire reis vol verrukkelijke ontdekkingen.

Fior Di Frutta: Puur Fruit, Puur Genot! 🍊 Ervaar de delicate zachtheid en rijke smaken van Fior Di Frutta. Deze fruitige jam heeft een authentieke smaak en natuurlijke ingrediënten, zonder toegevoegde suikers, enkel het beste fruit, geplukt op het hoogtepunt van rijpheid.

Nocciolata: Een Hemelse Hazelnootspread! 🌰 Verwen uzelf met Nocciolata, een betoverende hazelnootspread voor zowel kinderen als volwassenen. Deze rijke, romige traktatie wordt bereid met de beste hazelnoten, cacao en melk, een perfecte blend voor een onvergetelijke smaakervaring. Probeer het op brood, pannenkoeken, of rechtstreeks uit de pot – een ‘guilty pleasure’ die u niet wilt missen!

Ons Team: Uw Gids in de Wereld van Fijne Smaken. Bij Sarawak zijn we niet alleen trots op de fantastische producten van onze partners, maar ook op ons promotieteam. Ons team verzorgde het afgelopen jaar meer dan 140 degustaties bij Carrefour & Delhaize. 28.000 klanten hebben kennisgemaakt met de producten en meer dan 13.000 klanten hebben de van Rigoni Di Asiago geproefd. Proeven = Kopen

Wij zijn trots ons partnership volgend jaar nog verder uit te bouwen met de toevoeging van het nieuwe merk Natù. Rigoni heeft deze nieuwe lijn van biologische jam geïntroduceerd met 4 klassieke smaken: abrikoos, aardbei, bosvruchten en bosbessen. Met maar liefst 95% fruit , bevat deze jam het meeste fruit op de markt, een echte natuurlijke delicatesse!

See also