Ontdek ons avontuur in de heerlijke wereld van chocolade, waar we hebben geleerd, geproefd en gesmuld!

Bij Sarawak zijn we altijd op zoek naar innovatieve manieren om onze verkoopprojecten te verbeteren en onze klanten kwaliteitsproducten aan te bieden. Onlangs hadden we het genoegen een bezoek te brengen aan Libeert, een gerenommeerde chocoladefabrikant, om ons te verdiepen in de fijne kneepjes van hun productieproces. De rondleiding was niet alleen informatief, maar ook aangenaam, want we dompelden ons onder in de wereld van chocolade, van boon tot reep.

Analyse en doelstellingen

Ons bezoek begon met een inzichtelijke analyse van de verkoopstrategieën van Libeert en een discussie over het stellen van toekomstige doelen. Inzicht in de marktdynamiek en consumentenvoorkeuren is cruciaal voor elk succesvol verkoopproject en Libeert verschafte onschatbare inzichten in hun aanpak.

Van ontwerp tot realiteit: De kunst van chocoladefiguren

Een van de hoogtepunten van ons bezoek was een gesprek met de getalenteerde ontwerper van Libeert, die zijn passie voor het maken van chocoladefiguren deelde. We leerden over het creatieve proces achter het tot leven brengen van deze creaties, van het eerste concept tot het eindproduct.

Van cacaoboon tot chocolade

Libeert nam ons mee op een fascinerende reis door hun productiefaciliteiten en legde uit hoe cacaobonen worden omgezet in chocolade. Toen we elke fase van het proces uit de eerste hand zagen, kregen we een nieuwe waardering voor de kunstzinnigheid en precisie waarmee chocolade wordt gemaakt.

Het belang van temperatuurbeheersing

Temperatuur speelt een cruciale rol bij de productie van chocolade en beïnvloedt alles, van textuur tot smaak. Libeert demonstreerde het belang van temperatuurcontrolemaatregelen die ze toepassen om de kwaliteit en consistentie van hun producten te garanderen.

De kunst van het proeven en ruiken

We kregen de kans om onze zintuigen te verfijnen door te leren hoe we chocolade op de juiste manier konden proeven en ruiken. De experts van Libeert gidsten ons door de zintuiglijke ervaring en hielpen ons de subtiele nuances van smaak en aroma te onderscheiden.

Hot Chocolate Bombs uitproberen

Geen bezoek aan Libeert zou compleet zijn zonder het proeven van hun kenmerkende warme chocolade bommen, ontworpen als pinguïns met duikuitrusting. Wanneer je ze in de warme melk laat vallen, smelten ze om je drankje heerlijk te maken, waardoor het lijkt alsof de pinguïns recht in je kopje duiken! Het is een leuke en smakelijke ervaring waar iedereen dol op was.

Voorbereiding Field Visit

Voordat we onze rondleiding afsloten, haalden we belangrijke materialen op voor ons komende Field Visits. De materialen zijn essentieel voor de installatie en plaatsing van de producten in de winkels, zodat ze maximaal zichtbaar en aantrekkelijk zijn.

Tot slot was ons bezoek aan Libeert niet alleen leerzaam, maar ook erg plezierig. We zijn enthousiast over de vooruitzichten om met hen samen te werken en kijken ernaar uit om hun producten bij klanten in de winkel te brengen.

Bekijk onze andere artikels